Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Tuesday, February 9, 2010

TAHNIAH ZAMBRY MAMAK...

Hari nie selesai sudah pertelingkahan antara dua parti BN dan PR untuk memenangi jawatan sebagai pemerinah Perak yang sebenar..keputusan yang memang sudah dijangka oleh ramai pihak akan kemenangan Zambry Mamak..!! dengan kemenangan 5-0...fuhh..bagus punya hakim..patut UMNO awai2 gi nak buat mensyuarat EXCO kat KL esok..kerana lepa dah taw Zambry akan menang..Jd hang xpayah la dok syok sgt Pak Zambry oii kerana semua org tau yang Federal Court tu milik BN..kuasa keramat ada pada tangan rakyat..tggu PRU akan datang..

Cheers...

So..yang aku nak tulis kat sini just nak habaq la..Perak..gelap masa depan..itu sja yang boleh diungkapkan..lepas nie kita beralih pula kpd kes liwat Anwar Ibrahim..aku rasa aku dah taw sapa yang menang kalo hakim tu turut dirasuk oleh BN..so..kita doalah ramai2 agar Allah memberi kemenangan kpd pihak yang benar..

Kepada rakyat Perak,hampa jgn sedih2,PRU akan datang ada lagi..so pilihlah yang benar ok..kepada Nizar teruskan perjuangan anda..!!



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates