Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Tuesday, October 5, 2010

Benarkah Justin Bieber Pedofilia Berumur 51 Tahun?

Kenal tak Justin Bibir Bieber? Aku baru je pos pasal Justin Bieber berkenaan dia dinobatkan artis remaja termahal di dunia. Aku ni bukanlah peminat Justin Bieber. Tak layan pun lagu2 cam tu. Macam pondan je beb suara. Layan Avenged Sevenfold lagi bez!! Wakaka!!

Tapi yang menggemparkan sekarang ni bahkan dilebih-lebihkan (terutama di dunia blogger dan forum-forum internet) mengatakan bintang pop remaja Justin Bieber ditangkap setelah penyelidikan polis membuktikan bahawa Justin Bieber bukanlah seorang remaja berusia 16 tahun, namun seorang pedofilia berusia 51 tahun yang menyamar. Berita ini berpunca daripada video yang disebarkan dan menunjukkan Justin Bieber dengan nama asalnya Michael Cote menyamar sebagai idola remaja selama bertahun-tahun dengan menggunakan wig dan topeng getah. Hampa tengok gambaq kat bawah nie:





Ni berita yang banyak diedar di facebook dan blog2. Bintang pop remaja Justin Bieber ditangkap selepas penyelidikan polis membuktikan bahawa Justin Bieber bukanlah seorang remaja berusia 16 tahun, namun seorang pedofilia berusia 51 tahun yang menyamar.








"Lelaki dengan nama asli Michael Cote tersebut menyamar sebagai idola remaja selama bertahun-tahun dengan menggunakan wig dan topeng getah.
Analisa dari FBI mendapati bahawa lirik lagu-lagu Justin Bieber mengandungi kata-kata yang bertujuan untuk memanipulasi fikiran gadis-gadis di bawah umur. Terbongkarnya identiti penyamaran Michael Cote sebagai Justin Bieber terungkap setelah topeng yang ia kenakan terlepas di tengah konsert.
Selebriti Kim Kardashian yang pernah digosipkan menjalin hubungan dengan Justin Bieber pengsan setelah mendengar khabar tersebut.
Sementara rapper remaja Jasmine Villegas yang pernah ada hubungan dengan Justin Bieber dilaporkan mengalami gangguan kejiwaan yang berkaitan dengan berita bahawa Justin Bieber adalah seorang lelaki berusia 51 tahun yang menyamar"

Dikatakan juga berita ni ada dari CNN-International. Tapi benarkah itu CNN? Lihat video di bawah:

Sekali imbas di depan tertulis Onion News Network (ONN) dan jelas logonya juga berbeza dengan CNN.



Adakah berita ini benar? Memang benar tapi pasal Justin Bieber berumur 51 tahun tu memang tak benar. Aku dari awal memang tak percaya. Berita tu hanya berita lawak je yang diterbitkan oleh ONN. Ini adalah kerana ONN tu adalah rancangan seperti comedy show atau rancangan lawak lah senang cite. Lihat di http://en.wikipedia.org. 

Jadi, tak benarlah Justin Bieber berumur 51 tahun. Kalau ada topeng getah cam tu. Aku pun nak jadi Justin Bieber gak. Leh mantain muda. Awek pun mesti berduyung-duyung datang kat aku. Hehe.. Betul tak??



credit to: info124




Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates