Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Sunday, December 12, 2010

Promosi Hebat : Jom Celebrate Christmas!

Kalau korang semua nak tahu 25.12.2010 neh akan diadakan sambutan perayaan christmas. Perayaan neh memang gempak. Rugi la pada sapa-sapa yang taknak join tue. Untuk menjayakan misi satu malaysia, kita rakyat malaysia kena saling bantu-membantu. Kita jangan jadi kera sumbang dan berlagak tak tentu pasal. Raya kita, raya mereka. Raya mereka, raya kita juga. Inilah kebebasan menyambut perayaan. Kita masyarakat majmuk. Rakyat malaysia kena hormat dan saling terima menerima budaya, bukan agama. Sebab itulah aku nak menjemput korang semua untuk menjayakan parti krismas neh. Cuba korang tengok poster event kat bawah neh.. 




Orang islam pun join event neh. Sah-sah la event neh halal. Kalau HARAM mana la ada orang islam akan join event-event macam neh. Peduli kan la samada penganjur dia islam ke tak islam ke. Aku nasihatkan korang semua jangan cuba jadi duri dalam daging. Jangan cuba sekat rezeki orang lain. Cuba be open-minded sket la. Asyik nak melenting tak tentu pasal je. Biasalah tipikal muslim. Sebenarnya ada yang special taw kat parti neh. Parti neh kan tak boleh pakai baju taw. Best sangat-sangat. Pernah tengok beruk-beruk maknyeh tak? Ha.. kalau pernah tengok mesti korang tahu beruk pun tak pakai baju kan? Tapi dalam parti ini nanti, kita tak boleh jemput beruk. Sebab beruk charge mahal sangat. Gila. Beruk pun pandai main harga sekarang. Rasa nak selenger je beruk-beruk sekalian. Mentang-mentang la minyak naik. Dengan rate-rate dorang sekali dorang kasi naik. Padahal dorang bukan guna kenderaan pun. Panjat pokok ke pokok pun kecoh. Menyampah tul la dengan beruk-beruk ini. So bagi menjimatkan harga tiket, maka ada la sukarelawan-sukarelawan yang ber-ahti suci, murni, sopan, bagus, terbudi pekerti, berakhlak tinggi, berhemah dan cemerlang dunia akhirat menyumbangkan sumbangan yang benar-benar bermakna iaitu mereka sendiri rela tak berbaju demi parti ini. Superb! Saya mesti puji. Mereka wajar di tabik spring. Saya harap ada la gelaran datuk diberikan untuk mereka. Mereka neh wira dan wirawati negara.  


Ya ampun..  rupa nya ada yang marah sebab saya tak dedahkan butiran penganjur tue.. Iskh korang neh terlalu berkira ya.  Nah tengoklah kat bawah neh. Tapi kepada melayu-tipikal-muslim yang perasan bagus, jangan sesekali menyemak kacau orang yang enjoy berbogel-bogelan neh ye.. dengki la tue! tak malu!



Dan kepada melayu-tipikal-muslim-kolot, apa masalahnya pun kalau penganjur majlis amal neh orang islam? Ada gangu periuk nasi korang ke? cemburu. Neh la dia dasar perangai melayu. Cemburu tak habis2. Pantang tengok orang lain berjaya sket, mula la nak eject rezeki orang. Sengal!


Saya dengan ini juga berasa berbangga menjemput anda untuk masuk ke link ini. Di sini pelbagai maklumat anda boleh akses bagi memudahkan pembaca yang berminat untuk menghadiri majlis amal krismas neh. Bersama-sama la kita ber-amal seks untuk kelazatan duniawi. Ayuh, sapa cepat dia dapat!


beli 5-6 botol habis duet elaun aku untuk satu sem..


Kat atas neh pula, senarai harga air-air keramat suci, kalau minum insya-Allah boleh hidup untuk 3 ratus tahun lama nya. So gunakanlah masa yang panjang itu untuk beribadat puas-puas seumur hidup korang. Rugi tak pergi. Rugi tak minum woo.  Tetapi kan, korang kena ahti-ahti sket la. Aku rasa penganjur neh sukakan privacy. Mereka taknak glamer-glamer neh. Mereka hanya approve orang-orang tertentu je. Kalau agak-agak yang menyamar gay macam aku dorang maybe tak nak layan kot. Lagipun aku tak sesuai attend majlis amal macam neh. Kejahatan aku terserlah sangat-sangat. Sungguh, syaitan dengan iblis pun menyampah dengan aku pasal aku lebey jahat dari dorang. Iskh. 


Kepada korang yang nak sambut parti-parti macam neh boleh la direct contact person kat dalam printscreen tersebut.  Parti beramal sambil berseks neh aku yakin mampu mengamit umat islam semalaysia untuk terus beramal dunia akhirat. Insya-Allah, tak lama lagi, sekolah mengandung Ali Rustam akan penuh. Saya sokong Ali Rustam. Dia memahami kehendak rakyat malaysia. Shahrizat pun bagus juga. Buat tabung pembuangan bayi. Ini memang hebat. Ada tempat khusus untuk buat anak, lepas tue ada tempat khusus untuk mengandung dan kemudian nya ada tempat khusus untuk buang anak. WOW.. bangga nya aku jadi rakyat malaysia. Aku merasa begitu bersyukur sekali.Tetapi yang paling aku respect kat kerajaan neh ialah bila baru-baru ini kerajaan mengumumkan pendidikan seks untuk kanak-kanak berusia 6 tahun. 


Insya-Allah selepas ini kanak-kanak 6 tahun akan terdedah dengan dunia seks yang indah belaka. Jangan dangkal sangat otak tue. Asyik-asyik bagi alasan, kuatkan silibus islam la. Kuatkan silibus pendidikan moral moral. Sengal. korang ingat belajar seks macam belajar buat kuih karipap? Sehari pun dah boleh pass? Kita kena open-minded. Kita kena ajar anak-anak neh tentang seks secara sehat.  Seks pakai kondom. Lagipun, pembelajaran seks ini akan membuatkan kanak-kanak jadi 'self-awareness' pasal pencabulan yang berleluasa sekarang neh. Masa sehari dua, tak cukup untuk terangkan semua neh. Sebab tue matapelajaran pendidikan seks akan diwujudkan bagi memberikan kesedaran kepada kanak-kanak 6 tahun di malaysia.


special thanks to amenoworld.blogspot.com


sebelum tu, untuk peminat-peminat minah or mat korea klik sini



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

2 kritikan..!!:

hafizulkifli said...

tu dia.... bangsa Satu Dunia la nie...

Petr Ikhwan said...

haihh

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates