Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Sunday, February 20, 2011

Kenal Reza Salleh? Beliau Keluarkan Album Baru. Jom Dengar!

Korang kenal tak Reza Salleh? Haa, kalo korang nak tahu Reza Salleh adalah penyanyi dan juga pencipta lagu Indie kat Malaysia neh. Alaaa, lebih kurang Yuna tu la. Tapi yang nie version lelaki. Ada la orang cakap kan, beliau ni jugak salah sorang penggiat musik Indie yang terbaik kat Malaysia ni selepas Yuna. Orang cakap la. Aku tak cakap, aku tulis je. Ni ha aku bagi kat korang pic beliau hasil ehsan Pak Cik Google.

haa, beliau la tu sebelah Yuna.

Haa, bagi peminat-peminat Reza Salleh nie, jomla kita dengar lagu-lagu dari album baru beliau. Bagi yang tak kenal lagi Reza Salleh nie, jom dengar dan mengenali beliau ni dulu. Bukan apa, orang cakap tak kenal maka tak cinta an. So, baik korang kenal ngan Reza Salleh nie especially girls. Mana taw kot2 boleh bercinta dengan beliau ni. Hahaha! Jom dengar kat sini.



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates