Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Thursday, March 17, 2011

Cari Kerja? Daftar Di Sini.

Sepatutnya pagi ni aku ada lab kelas. Tapi dah dibatalkan ditunda kepada minggu hadapan disebabkan masalah teknikal ape ntah. So, macam biasela bukak laptop jap dan tengok e-mel. Ada satu e-mel yang menarik perhatian aku iaitu JobCentral.com , sebuah portal yang dikhaskan untuk orang-orang yang tengah mencari kerja.


Bukan nak tipu Pak Cik, Mak Cik. Tak caye tengok gambar kat atas tu hah. Contest ni beb! Daftar jela, bukan kena bayar pon. Dah daftar, bukan je ada peluang untuk dapat kerja, tapi kalau ada rezeki boleh pulak menang RM 200! Ni aku nak bagitahu jela. Takkan aku kot yang nak daftar. Aku tengah belajar lagi. Japgi bila aku daftar dia cakap aku buat fake account pulak kan.

Selain dari menang RM 200 tu ada lagi contest lain.Aku malas nak cakap banyak japgi korang cakap aku tipu pulak. Haa, korang cekidaut la pic kat bawah neh. Klik untuk besarkan.


Tak caye lagi? Haa, tengok pic kat bawah ni ha sebagai bukti. Kepada yang rabun tu klik gambar tu ha untuk besarkan. Aku dah setting awal2 dah, kalo klik dia akan bukak tab baru. So, tak payah la rajin-rajin nak right-click. Hehe


Berminat? Gi website ni haa jobcentral.com . Moga berjaya mendapat kerja! Haha




Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates