Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Friday, March 18, 2011

PANASS! Gambar Siku Tun Mahathir di dada Fasha Sandha!


Gua jalan-jalan kat facebook tadi, terjumpa pulak gambar panas siku Tun Mahathir kat dada Fasha Sandha. Ini tak boleh jadi ni, patutlah gua tengok senyum je Tun Mahathir, seronok dia rupanya. Lu orang kat sini jangan jeles pulak bai, Fasha Sandha memang dah buat pengakuan terbuka bahawa dia memang menyintai Tun Mahadir!

Lu orang tengok gambar kat bawah ni, betul tak? Siku Mahathir kat dada dia pun dia boleh senyum lagi.


Kalo rasa nak zoom lagi haa, klik kat gambar tuh..

Kah3! Jangan marah ar..!


sumber -->> MiloSuam



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates