Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Saturday, March 19, 2011

Sulit : Sesuatu yang menakutkan akan terjadi minggu ini di KL.

Aku ada rahsia nak kongsi dengan korang semua. Dan ingat! Rahsiakannya dan jangan beritahu orang lain tau!
Aku tak pasti apa yang akan terjadi di sana tapi, kalau kebetulan korang ada berhampiran kawasan itu hari Sabtu atau Ahad ini sekitar 12 tengahari hingga 4 petang, aku nasihatkan korang untuk membawa kamera. Manalah tahu korang akan ternampak sesuatu yang sangat menakutkan! Dan sekiranya korang betul-betul terjumpa sesuatu, tangkap beberapa keping gambar dan hantar kepada ke website INI  supaya boleh dikongsikan dengan orang lain, ok?
Cuba teka apakah misteri ini? Kalau ingin tahu, jom ramai ramai kita pergi lawat KL hujung minggu ini! Kami akan melawat KL esok, dan jika kami terjumpa sesuatu, kami akan melaporkan kepada anda di blog ini Isnin depan. Ingat, rahsiakan hal ini. Tak ramai lagi yang tahu. Shhhh…..
Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates