Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Tuesday, April 12, 2011

RM 1000 Dengan Hanya Facebook Dan Twitter

Tidak mustahil nak dapat RM1000/sehari tetapi jika aku cakap kat hangpa aku pon boleh dapat hangpa pecaya dak? Bagi aku ianya tak mustahil. Pasaipa? Haaa, baca ni bebaik..

Sempena menyambut ulangtahun ketiga Says.My dan RM1000 menanti hangpa setiap hari! Awat? Pasaipa hangpa kena rebut RM1000 ni? Macam ni aku nak habaq. Dalam masa 30 hari kempen ni, hampa try pikiaq takkan satu tikam pon tak kena kan? Kalau tak dapat RM1000, boleh dapat lagi hadiah lain macam iPhone4, MacbookAir, tiket pi Korea dan macam-macam lagi. Tengok step kat bawah:

1) Register sini.
2) Kongsi link yang dia bagi macam kat sini dan sini.
3) Kongsi link tu kat facebook atau twitter.

Senang dan mudah kan? Join says.my 3rd birthday dan menang RM1000 dan pelbagai hadiah lain lagi. Aku cakap memang hangpa tak pecaya. Hangpa tengok gambaq kat bawah ni sebagai bukti.


Klik gambaq kalau nak tengok..



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates