Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Monday, April 11, 2011

[SERAM] Movie Ini Bakal Membuatkan Korang Menjerit Dan Melompat Dari Tempat Duduk Korang!

Tengah dok bertanya khabar Pak Cik Google tadi terjumpak pulak satu ads tentang satu movie yang akan ditayangkan tak lama lagi. Katanya movie ini tersangatla SERAM! 

Kalau korang nie peminat movie2 yang horror dan seram ni, inilah masanya! Tak lama lagi akan menyerang pawagam di seluruh dunia, dan semestinyalah Malaysia kan..keh3.

Nak tahu apa tajuk movie ni dan bila akan ditayangkan? Haa, klik sini ataupon gambar kat bawah ni. Kalau korang dah biasa tengok movie ni mesti korang dah tahu bila korang tengok gambar kat bawah ni kan? ..Hehe


p/s Mintak perhatian, link kat atas tu bukan untuk prank korang yer macam link Lisa Surihani tersungkur tu. Itu link betul-betul punya. Terbaik dari ladang! Aku tak nak la kasi korang tengok Lisa Surihani tersungkur. Takut korang tak sanggup pulak..Tapi kalau nak tengok jugak Lisa Surihani tersungkur nak wat gano kan? Haa, klik gambar kat bawah nih kalau gatai pungkoq sangat nak tengok! Kah3..

"jangan la bagitahu orang saye jatuh tersungkur..malu taw..rahsia ek rahsia? saaaayangg korang..Muahx3!" (Lisa Surihani, 2011)


simbol apa ni?? [klik sini]



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates