Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Saturday, January 30, 2010

Trimas..Trimas

Mukadimah
Bagi memulakan perbincangan pd mlm ini aku first skali nak mengucapkan tenqiu kpd Pak Cik aku sebab telah mempromote blog aku kat blog dia greensocialis.blogspot.com..


Buat pertama kali dlm sejarah penubuhan blog ini sejak November 2008(just daftar,thn nie bru start tulis) blog aku telah mendapat hit lebih 100 pengunjung sehari...kah3..namun masih xdapat tandingi blog Pak Cik aku yg mendapat hampir 3000 visitor xslh aku sehari masa dia tulis pasai Gadis Melayu...

Kemarin
Kemarin aku kena p teori lesen moto...mcm besa la..petang dekat pukui 1 sengah aku pon bersiap2 la nak p Surya..dia cakap pukui dua kena mai..aku pun p la awai sikit... P sana mak aku hantaq..masuk dalam dia cakap kena bayaq dua ratus dulu..kalo x xleh g teori..maka aku pun gelabah bewak la..maw xnya aku bawak seratus ja.. maka aku pon ngadu kat mak aku yg masih dok tunggu kat luaq..aku gertak mintak lagi seratus kat mak aku..namun dia buat xtaw..sebaliknya dia p masuk dalam terus wrestling ngan kak yang tengah dok syok dok chatting tu..kah3..

Wrestling punya wrestling maka akhirnya kak tu pun mengalah..dia cakap bayaq seratus dulu pon xpa lah..nanti bayaq len lagi seratus..fuhh..selamat..nasib mak aku kenai ngan bos dia Pak Cik Pendi tuh.. Kalo x pakai balik dengan ayaq tu ja aku..dah setel bab nie.. tunggu maw sejam bru reta surya dtg mai amik aku dekat pukui tiga..sampai IDI aku ingat teroih nak p dengaq teori..dah dia suruh tunggu pulak dah..teori start pukui 4 pulak dah..maw serr..nie la sebab aku maleh nak mai...

 
 John
Aku dgn muka cam serr tunggu ja la..nak kata apa gi.. tunggu punya tunggu benda laen yang mai..member aku..budak Balik Pulau..dia mai nak dengaq teori lesen reta.. aku pon dah dkt sebulan sengah xjumpak.apa gi..sembang sakan lor..dok sembang pasai kes hina sultan..entah mana mai xtaw la boleh terlintas nak sembang pasai nie.. aku maleh nak tulis apa yg aku cakap takut masuk jail..kah3..xleh nak amik result..

Tepat pukui empat ada la Pak Cik india suruh aku masuk...masuk dalam jumpak pulak member sorang gi..kali ni budak Matang Pasiaq pulak... Nama Mat Anip..amcam Mat Anip? Ada ok ka?? Rilek2..kita kan geng pemuda..kah3..sokong TGNA..wakaka.. Tenqiu sebab belanja aku makan hari tuh.. Nanti bila2 aku belanja hang pulak..kah3.. (aku duit pon tarak,manyak cantek nak belanja lu...wakaka..lawak ja..)
Mat Anip Bin Mat Not

Dah tu Pak Cik tu pon start la teori dia.. dia dok cerita pasai teori Darwin dia pastu dia ajak murid2 dia p tgk orang yg dok buat praktikal..kah3..tang tu mcm2 org ada.. paling aku lawak masa nak buat brek kecemasan lar.. ada sorang awek dia nak buat brek emergency tu la..xlepas2..dah dua tiga round ah buat..maw xnya..semua orang dok usha dia..maw dia nak concentrate..kah3..bayangkan orang dk usha hampa naik moto..maw xrasa serr.. Pak Cik tu pun tolong la dia..bagitaw cara2 nak brek..aku ngan Mat Anip pon tolong gak dia..maw xtolong..awek cun..kesian kat dia..maka kami pon tolong la..tolong gelak!! kah3...kah3...kah3...kesian2..harap2 aku xjadi cam2 nanti..fuhh mintak simpang..malu sial..

Hari Nie
Xda apa2 yg berlaku..cuma aku p teman member aku Nazreen p gunting rambut kat Sakura Semuni..Pukui lapan suku bertolak..sampai sana Pak Cik tu cakap ada 6org lg...maka kami pon ronda2 kat kawasan tu..singgah kedai cd..xbeli apa pon..saja buat ramai..p kedai sebelah aku beli SIM card baru.. nie no dia 0194111893..sapa yg dok rajin mintak kat aku tp aku xbg tu..ha..nie dia aku bg..amik cepat..dont spamming ar..tunggu2 punya tunggu..xabih lg..kami patah balik p ronda Kampung Kota..kah3..minyak banyak xpa..igt nak singgah rumah Diana buat muka xmalu..tp segan la..satgi mak dia ckp nak buat apa pulak malam2 nie.. dah tu singgah rumah Zul..sembang punya sembang..Pak Cik tu pon call cakap dah ready..maka kami pon blah pulak p Semuni.. Sekian..cerita tergantung.. apakah yg akan berlaku seterusnya...adakah dia p jugak potong rambut??

Anda yang tentukan..SMS Ya atau Tidak ke 123456.. dua pemenang bertuah akan dapat reta Toyota Camry tajaan Pak Zambry..kah3..jumpa lagi minggu depan..

Wassalamu..



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Wednesday, January 27, 2010

HIPNOSIS

Tadi semasa aku sedang sibuk dok cari video2 kat youtube,aku terjumpak video nie yang boleh hypnotyzed hampa..xcaya?? try dulu..follow apa yang aku tulis..masa play video tu hampa perati betoi2 kat tengah2 tu..jangan beralih kot laen..concentrate..lepas habis video tu baru hampa tengok suasana di sekeliling anda..



Macammna?? ok tak?? kah2..magik ak..haa..nie baru hipnosis tahap 0.5..kah3
nie ada satu lagi..make sure hampa tinggikan volume sebab aku diberitahu yang music dia juga mempengaruhi..



haha..macammana?? tehipnosis x?? kah3

kk..malas nak melawak..nie yang true punya..tengok betol2...masa dah habis video pastu hampa pejam mata hampa..aku dah try memang best..rasa mcm mabuk..kah3..



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Tuesday, January 26, 2010

Top 4 Internet Browsers Rankings


Tadi ada sorang dok tulis kat ruang chat aku..dia kata dia maleh nak follow blog aku sebab aku cerita pasai politik..nak cakap sikit, nanti sampai masa hampa kena terlibat gak dlm politik nie..politik pon ditanya di akhirat tau ak? nie aku nak cakap blog aku nie merangkumi segala jenis benda yg aku alert..so aku tulis apa yang ada dalam kepala hotak aku k..aku rasa aku taw sapa dia.. kpd org tu jgn marah ek..kita still member..


Safari

K disebabkan dia xmaw cerita pasai  politik nie aku nak cerita pulak pasai ranking terkini web browsers yang ada kat internet.. rankings nie berdasarkan dari speed dia utk mencari,mendownload atau meloading sesuatu fail dari internet.. Nie aku listkan top web browsers start dr paling pantas ke paling xpantas...hehe..klik kat situ untuk download..(free,sesuai utk Xp,Vista dan Windows 7)



1) Safari Web Browsers
2) Google Chrome
3) Mozilla Firefox 3.6 (latest)
4) Opera 10 (latest) 
 



Nie summary dia ku nak cerita...Safari tu speed dia 2kali ganda lagi laju dr Firefox 3.6 walaupun Firefox 3.6 lebih 14.5% laju dari Firefox 3.5...Google Chrome pulak lebih kurang 2kali ganda gak laju dr Firefox 3.6 tapi kurang 6.5% dari Safari..Mozilla leh render JavaScript 3kali lebih pantas dari Opera 10 dan 4kali ganda dr Internet Explorer 8 tapi masih xleh saingi Safari dan Google Chrome walaupun Mozilla Company kata "its the fastest browser we've ever made.."



 Opera

Microsoft kata lepa nak release Internet Explorer 9 dlm thn nie..so, kita sama2 tunggu ek.. 4 your information lah aku dah pakai mcm2 browser dah tp aku rate kpd Google Chrome la..dia ringan simple n cepat response.. Safari memang laju tapi aku xinstall lagi kat laptop aku sebab ada problem.. Korang try la ek.. Dalam post nanti aku nak share cara nak customize windows guna windowsblind.. nie screenshot dia yang aku guna skang

Sesuai untuk Xp,Vista dan Seven...



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Monday, January 25, 2010

Two Days With Petr Ikhwan

Kemarin
Kemarin aku ngan family aku balik kampung kat Tasek Gelugoq...Namun sebelum tu aku terlebuh dahulu kena pi hantaq adik nombor 4 aku p balik asrama..kat Matang Tok Berjaya.. Sampai sana aku ingat nak dok dalam reta ja,tp malu la pulak tengok orang dok usha..maklomlah aku xhensem macam member kita Zainal Abidin tu..kah3..(Jangan marah ar Nan, nanti gua taruh lu dalam longkang..kah3..ayat Pak Cik aku..)

Aku pon pi la ikut mak bapak aku pi hantaq dia sampai kat asrama..Time tu mak aku nasihat la agar jaga diri lek-lok..kannya apa..baru2 nie sekolah tu ada kes culik..Maklomlah, Pak Gat dia pon macam bangang saja jaga sekolah...nganga saja..sapa nak masuk pon boleh..dah tu Hindu Pa**a mana xtaw mai panggil budak tu turun..dia kata mak dia suruh dia tolong mai amik..dah tu apa gi..dia ikut la..budak2..


Lepas tu baru la pihak sekolah nak tehegeh2 buat pemeriksaan setiap kali pelawat masuk..dah kena beratoq pulak..mau serr.. menyusahkankan orang betoi.. Sampai dekat pukui nam maka kami pon blah menuju ke destinasi..kat tengah jalan tu aku ternampak ada sekoq kucing dok kelupoq atas jalan..tersurprise jugak ar aku time tu..aku rasa dia baru kena langgaq oleh reta depan aku kot..tersembor2 darah keluaq kat mulut dia..fuhh..ngeri sial..

6.20 petang
Aku sampai rumah mak long aku.. aku pon sembang2 lah ngan sepupu aku dengan mesra sekali..sblm nie aku xpernah pon buat ramah cam nie...tamah2 ngan pompuan pulak..haha..dekat nak balik aku sempat men PS2 ngan sepupu aku...FIFA 10...susah cam sial..bongok punya EA Sport..kah3...padahal aku yang tak reti men..kk dah habis..

Hari Nie
Hari nie memang penat..lepas Subuh aku tidoq balik..sedaq2 dah pukui sepuloh sengah..tu pon ada orang gerakk..haha..member aku Nazreen Elliany.. dia sampai dah bebuih ah mulut dok panggil aku kat luaq..elok dia nak blah baru aku sedaq..aku mintak sori kat dia..kan apa, dia mai nak bg balik CD Twilight aku yg dia pinjam ari tu..lepas tu dia ajak aku keluaq teman dia p amik lesen... dan seterusnya p tengok moto kat Sungai Dua..haha..dah nak amik lesen,mesti la nak moto baru..

Aku lepak2 rumah dia dulu tengok cerita Daddy Cool sampai dua belas sengah..dan chow ke CC  Matang Pauh untuk men DotA..  Cerita pasai DotA nie aku nak tanya Nan sikit.. Wei nan hari tu sembang kata nak hangout...apa serr...sohai ler..(xda kena mengena ngan DotA)
..
Kk nie ja aku nak merapu..aku pon dok boring dah menulis..tamahla pulak nak baca..haha...kk chow kit..buat member2 undilah poll yang aku buat tu sebab nanti aku nak analyze..haha...untuk cerita pasai komputer pada post akan datang...haha...(U open with you own risk , automatic bomb inserted..and death is your next step) Haha..ayat bapak aku yang aku curi dari diari zaman remaja dia dulu tanpa pengetahuannya..Ok gudbye..


Avenged Sevenfold Guitarist (Synyster Gate)



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Thursday, January 21, 2010

PANAS : TRAGEDI NGERI DI KEM BINA SEMANGAT YANG DI RAHSIAKAN DARI PENGETAHUAN UMUM


hwa hwa hwa .. who's in da house .. ? hari ni wa nak cite pasal si Taib ( bukan nama sebenar ) .. budak skolah tingkatan 4 disebuah skolah diselatan .. perghh .. ni terpengaruh ngan watak Abg Khairul VI .. huhu .. Satu hari pihak skolah telah memutuskan akan menghantar bebudak tingkatan 4 menghadiri kem bina semangat utk membentuk sahsiah jatidiri sebagai pelajar yg berdedikasi dan cemerlang .

Dipendekkan cerita .. Taib menjalani rutin harian sebagaimana pelajar lain di kem itu dengan penuh ceria .. sehingga lah pada malam terakhir ketika semua pelajar dikumpulkan di dalam satu dewan untuk jamuan perpisahan dan "amanat" terakhir dari pihak kem .

Fasilitator memulakan majlis dengan memainkan 'lagu wajib' dan seterusnya ngan ceramah """' motivasi"   yang berapi api . Taib yg sepanjang malam itu kelihatan tidak berapa bersemangat dan bermuka sedih .. hanya menekur memandang lantai .. sehinggalah si fasilitator menyuruh semua pelajar berdiri untuk laungan semangat ...
Dengan suara lantang dan separuh menjerit .. fasilitator tersebut bertanya ...


Fasilitator : Baiklah pelajar pelajar yg dikasihi sekalian .. setelah menjalani semua ini adakah anda gembira ??

Semua pelajar : Ya !!!!!!!!!!

Fasilitator : Setujukah kamu sekiranya saya katakan bahawa kerajaan kita baik ????

Semua Pelajar : Setuju !!!!!!!!

Fasilitator : Setujukah kamu sekiranya kerajaan meneruskan kem seperti ini ??

Semua Pelajar : Setuju !!!!!!

Fasilitator : Setujukah kamu jika kita terus menyokong kerajaan ??????????

Semua Pelajar : setuju !!!!!!!!!!

Begitu lah seterusnya hingga beberapa soalan lagi diajukan dan tetap mendapat jawapan yg penuh emosi .. namun si fasilitator terperasan ada sorang murid yg tak langsung membuka mulut dan sentiasa memandang lantai .. dengan perlahan lahan beliau menghampiri pelajar tu .. dan bertanya dengan penuh 'hemah' ...

Fasilitator : Siapa nama kamu ?

Taib : Muhd Taib bin Fadhil , tuan .

Fasilitator : Kenapa sejak tadi saya lihat kamu tidak memberikan respon kepada setiap soalan saya .. ada apa apa masalah ??

Taib : Maaf tuan .. keluarga saya adalah penyokong pembangkang ..

Fasilitator : Adakah sekiranya keluarga kamu menyokong pembangkang .. maka kamu pun wajib mengikut mereka ??

Taib : errrrrr .. tak jelas tuan

Fasilitator : Baiklah sekiranya .. ibu dan bapa kamu pencuri dan perompak ... adakah kamu akan turut merompak ???

Taib : errr .. kalau ibubapa saya macam yg tuan cakapkan tu .. dah konfem kitorang selama ni dalam kerajaan tuan ..

kwang kwang kwang ..


From: greensocialis.blogspot.com



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Wednesday, January 20, 2010

Taylor Swift



Hampa mesti pelik pasaipa aku xpasai2 amik Taylor Swift sebagai blog title aku..haa..seorang ja dalam kalangan pembaca blog aku mayb taw pasaipa..nama dia Zainal Abidin Bin Abd Jalil..haha..dia nie mayb taw kot..

Disebabkan hampa semua xtaw Pak Lebai dan Mak Lebai oii..meh sini aku nak cerita..aku harap hampa xborink membaca..sebenaqnya aku dalam banyak2 artis pompuan xkira la international ka lokered ka dia nie yang paling aku admire selepas Siti Nurhaliza.. dia nie ngan Siti Nurhaliza ada la jugak persamaan positif..


Apa yang positif?? aku rasa yg positif satu sora dia.. Miss Taylor sora dia hampa besa dengaq dak?? sedap kan?? bkn setakat sedap ja bahkan cute..(ada ka sora cute?tibai ja lah..)..second penampilan dia..Miss Taylor nie kalo hampa perati la dalam newspaper seperti Utusan Melayau ka Berita Hairan ka Kosmos ka xda crita pasai Miss Taylor nie terlibat dalam aktiviti2 xbermoral seperti skandal **** dan sebagainya..xmacam artis len macam Paris Hilton ngan Britney Spears tuh..

Harap muka ja lawa tapi perangai nonsense..pirahh..Miss Taylor nie kalo hampa tengok penampilan dia pon ok ja..xda la seksi2 sgt walopon dia nie kapiaq.. xmcm artis Malaysia mcm Fasha Sanda tuh..seriyez aku menyampah bila tgk dia kat TV..macam pe**q..!! ko igt ko bagus sgt pakai seksi2 camtu!! sorila wei laki bangang dan bahalol saja yang minat kat pompuan cam ank..sorila Fasha aku mengutuk ank..lagipon hang kan taw kewujudan blog aku..kah3..


Third pulak sebab dia cute gila..bukan lawa do tp cute..xcaya try perati betoi2 gambaq dia..ha..betoi x?? fuhh..untung Taylor Lautner dapat awek cam Miss Taylor tuh... benda len yang buat aku admire mungkin sebab rambut curly n blonded tuh..memang stylo..betoi x Fatin?? wakaka..aku kan apa..ari tu dia ada post kat blog dia pasai Taylor Swift gak..ada la dua tiga komen kat situ..kalo ko nak tahu yang komen kat situ aku lar..wakaka..


Dua bulan lepas masa aku maseh dok kat Lik-Lau tuh aku telah mengopi lagu2 awek cun nie..satu album aku copy..album Fearless.. dalam tu ada 13 lagu kalo xsalah aku..banyak gak ar lagu2 yang best..so kat nie aku listkan lagu2 yang memang best dari Taylor Swift..seriyez aku ckp..walaupun aku dok layan lagu2 metal ja sblm nie..namun lagu Country mcm Taylor Swift nie memang sedap telinga mendengar...Aku list dari yang paling best ke xbpa best..hampa leh download lagu nie kat http://www.mp3raid.com

1)The Best Day
2)You Belong With Me
3)The Outside
4)Love Story
5)Teardrops On My Guitar
6)Fearless
7)Tell Me Why
8)Should've Said No



Nie memang lagu paling top dia la...yang no1 tu memang seriyez sedih gila kalo hampa paham betoi2 lirik dia..fuhh..best sial..bagi mengakhiri post aku kali nie..hampa tengok la lagu dia yang xda dalam list tu kat sini..lagu nie best gak..



Kkk..chow



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Tuesday, January 19, 2010

Lesen Cam Sial!!!

Hari sepatutnya aku kena p teori untuk lesen moto yang aku amik...tapi apakan daya kakiku berat utk melangkah menuju ke Suria Matang Pauh.. dah hampir 3 minggu aku amik lesen tapi L pon xdapat lagi..kah3..malas punya pasal..

Lantak la Pak Cik JPJ..ank nak saman aku nek moto xda lesen samanlah..aku dah xlarat nak layan..serr betoi..hampa xtaw betapa malehnya diriku bila dengaq kata hari nie kena p teori..aku pon xtaw pasepa..nak kata aku reja dak pon..aku dok goyang pungkoq ja kat rumah..kah3..mungkin jugak godaan Si Iblis kot..kah3..



Abang JPJ


Hampa mesti pelik pasaipa aku xamik lesen reta skali kan?? aku pon xtaw pasaipa..mungkin masalah ekonomi global kot..kah3..(xda $$$ ler..sapa nak sponsor??) Satu gi aku xamik lesen reta sebab aku nak bg pro dulu bawak reta..training kat track kat kampong aku dulu..biaq pro macam Kimi Raikkonen dulu baru best..biaq tenganga Pak Cik Lesen yang nak ajaq ku nanti tengok aku buat let kat tengah jalanraya dengan reta Kancil berstatus L tuh..kah3.. Baru berakai dia..ada hati nak ajaq2 aku..tak pasai2 dia yang belajaq kat aku cara nak wat let..kah3..

Ingat nak amek lesen terbang ja..tapi nak wat camna..aku xtaw toke lesen terbang nie dok kat mana..kalu aku taw dah lma dah aku tibai.. JPJ pon satu..yang gatai pungkoq dok suruh p dengaq ceramah la,teori la nak wat apa?? ada ka orang nak ingat bila tengah dok kat jalan raya..yang ada pon munkin 1 dalam 1Malaysia..kah3..( sapa yang satu tu?? baek betoi..yang penting bukan aku sebab aku jahat ler....wakaka..)naseb Pak Najib ada drebar..kalo x dia skali kena p dengaq ceramah dan kena tengking ngan Pak Cik Lesen..kah3..x dapat aku bayangkan..

kk..maleh nak merapu banyak2..akhir kata dalam post akan datang aku akan post cara2 nak customize PC hampa bg nampak cool..Tunggu yor?? Kepada penyokong2 pasukan Pulau Pinang, mai la ziarah stadium malam nie sokong negeri hampa..aku xmaw p sebab aku sokong Republik Czech..kah3..apa klas..
Czech Republican * stylo ar Milan Baros



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Thursday, January 14, 2010

Kamera Baru @ TESCO @ Ima

Kes 1

Semalam aku bersama-sama familyku (tanpa dua orang adik aku yg dok asrama) telah pergi menziarahi pasaraya yang dah nak bankrup, TESCO.. Aku berasa teruja kerna ini kali kedua aku mai sini..

Aku pon berjalan-jalan dengan bapakku melihat barang apa yang ada.. sampai kat satu tempat sorang amoi telah mengorat aku..aku berasa sangat syok kerana ini first time amoi mengorat aku..aku pon p la kat dia..rupa-rupanya dia mengorat aku sebab nak suruh aku tengok kamera kat situ..(Olympus keluaran tebaru)..ek eleh amoi nie..sohai betol..

Setelah dia memperayat aku dengan ayat2 power rangers maka aku pun cayaq la..aku pun segera memanggil bapak aku untuk masuk pinang..pinang disini beerti membeli kamera tu la... sebab setelah aku membelek-belek function kamera tu maka aku pon tertarik.. nak beli xda duit..hatta bapak aku la jadi mangsa..akhirnya kamera itu pon jadilah milik aku..kah3

Kes 2

Sedang aku melayan syahdu aku sorang2 kat situ..aku ternampak sorang awek cun dari jauh yang rasa2 macam aku kenai..untuk kepastian aku pon menggunakan kamera Olympus aku utk menzoom ke mukanya (besa lar kamera baru..nak test power dulu..)..ya..sahlah awek yang aku kenai tu.. rasa2 aku Rahimah@Ima...namun aku buat derk jer sebab aku takut kot2 salah orang..mampos aku...

Masa sampai kat kedai kain aku pon buat2 menilau kat kawasan situ dengan harapan dapat memastikan awek tu betol2 Ima..namun belom sempat aku usha awek tu telah mensweet kat aku..maka aku pon berkata didalam hati..(sahla awek nie Ima yang aku kenai tu)..aku dengan malu2 ayam pon p la kat dia walaupun aku tak tau apa yang nak aku buat seterusnya (maw taknya,aku xpenah sembang ngan dia secara live sblm nie..dup dap dup dap gak ar time tu)...hahaha..sembang dua tiga pat kerat maka kami pon blah membuat hal masing..aku terus p ke tingkat bawah untuk membeli cd PS2 'Final Fantasy'..(bukan apa..member2 BP aku dok sembang cam keling kata game nie syok..aku men x syok tera mana pon..lebur lima ringgit aku...)

Kes 3

Sebenarnya tujuan asal aku p Tesco ni nak cari cd.. CD windows 7...nak test la tgk..yang lokered pon jd la..
Nanti kalo ada duit bolehla install kat kedai dgn harga RM50..namun hasrat aku x tercapai kerana kat sini mana ada kedai CD ciplak...ciss..cap ayam punya TESCO..patutlar dah nak benkrap!!
Aku harap aku akan dapat jugak CD tu dalam minggu nie bila aku keluaq ngan Huzaifah nak cari reja kat JUSCO ahad nie..InsyaAllah...



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Adakah PC Anda Mendapat Perlindungan Antivirus Terbaik??

Masuk tahun nie Microsoft sudah me'release'kan kira-kira 7 OS keluarannya iaitu Windows..Antara yang aku taw ialah..MS-DOS,windows 95,windows 98,windows NT,windows 2000, windows ME,windows XP, windows Vista dan yang terbaru Windows 7(akan menjadi milik aku dalam masa seminggu...)


Windows 7

Hatta, pembuat2 virus,malware dan Trojan semakin rancak dgn operasi mereka menghasilkan makhluk2 perosak utk menjahanamkan file2 dalam PC kita..bagi mengelakkannya menjadi lebih teruk penyelesainnya tentulah antivirus..


Benarkah antivirus boleh menghalangnya??
Laa..dah nama pon antivirus...ya memang ia boleh menghalangnya..tapi tiada satu antivirus pon yang dicipta yang boleh mengesan kehadiran virus dalam PC kita 100%..ya..inilah hakikatnya..

Orang yang aktif mendownload fail dari internet macam aku nie tentulah mudah untuk PC aku dijangkiti virus.. Oleh itu aku telah memasang beberapa perisian antivirus kpd laptop aku.. Berikut adalah senarai antivirus yang aku pernah pakai...

1)Symantec 2008
2)Avira Free
3)AVG Antivirus
4)Norton Internet Security 2010
5)Trend Micro Internet Security 2010
6)Panda Global Protection 2010
7)BitDefender Internet Security 2010
8)Kaspersky Internet Security 2010 (yang terlatest aku pakai)

Namun dalam semua2 antivirus nie aku bg 10 bintang kepada Kaspersky..ya..betol..mengikut kajian aku..kah3..inilah antivirus yang paling berkesan aku pernah pakai..(hehe..nak promote siket..) Produk baek harus dikongsi bersama..tol tak??


Kaspersky Internet Security 2010

Hampa nak try dak?? seriyez nie aku cakap..bukan nak muhong..memang best antivirus nie...memang complete protection dia..
Kalo nak try download Antivirus nie kat website dia http://www.kaspersky.com/trials
Ini safe punya download ar..dont worry..no virus..
Tapi dia bagi trial kat hampa 30 hari ja untuk cuba..lepas 30 hari antivirus nie dah tak leh guna dah..

Oleh itu aku telah retiaq satu cara untuk mengatasinya...software nie boleh reset balik trial dia jadi 30 hari balik...contoh jika tempoh trial tinggal lima hari ja lagi..jadi korang boleh reset dia jadi 30 hari balik dengan software nie..download kat sini...

Ori ker Antivirus nie??
Ini yang selalu menjadi persoalan kepada setiap orang yang aku sembang..ia memang ori..sebab ia di download dari websitenya sendiri...orang selalu nak mengebat dengan nak CD nya yang ori..nie aku nak bagi taw kat hampa...xda beza pon antara Antivirus ori ngan loker...sama ja...yang loker tu copy dari yang ori jugak..

Abih tu apa yang lokernya??
Tak ada apa yang loker..software tu tetap ori...cuma kita hack dia saja supaya trial dia stay 30 hari..dia punya function dan performance tetap sama...tetapi Windows Ori ngan Windows Loker ada perbezaanya dari segi performance..software Antivirus xda ya..INGAT!! XDA!! Tak payah la dok tunjuk hebat dengan CD ori hampa tu..

Aku harap artikel nie dapat memberi lesson kpd penggemar antivirus2 ORI yang hampir mencecah ratusan ringgit tu...kini hampa boleh mendapat Antivirus yang berharga RM 99 di pasaran dengan percuma kat blog aku nie..
Sekian..Kalau ada apa2 masalah komen aku k..Assalamualaikum..








Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Sunday, January 10, 2010

SOSIALIS HIJAU:GEREJA KATOLIK,HERALD BERJAYA MEMENANGI HADIAH FILEM TERBAIK

Satu upacara penyampaian hadiah filem paling sensasi awal tahun 2010 ini telah di adakan petang kemarin di sebuah gereja di Kuala Lumpur. Perdana Materi serta beberapa orang materi telah menjadi tetamu kehormat di dalam majlis yang gilang gemilang itu.

Seorang urusetia majlis yang di temui berkata, majlis penyampaian hadiah itu di adakan di gereja tersebut adalah kerana ianya merupakan lokasi pengambaran filem tersebut.

Filem yang memakan belanjan sebanyak RM10.00 ini, iaitu untuk membeli mancis, petrol dan botol kicap adalah satu-satunya filem yang hanya mengunakan pelakon yang tidak ternama.

Namun begitu jika di lihat dari segi sambutan dan hasil jualan tiket, filem ini merupakan sebuah filem yang paling mendapat sambutan berbagai kaum di Malaysia ini. Perkara ini adalah tidak pernah berlaku kepada filem2 yang sebelumnya.

Yusof Selam yang turut hadir ke majlis ini kelihatan terduduk kerana tidak pernah menyangka sebuah filem yang tidak ada motor besar, Kereta spot dan Sarjan misai telah berjaya mencecah penonton sehingga satu Malaysia. Menurutnya adalah mustahil sebuah filem itu akan laku tanpa ada pelakon seksi atau pemuda tampan.

Dalam majlis itu beberapa nama telah di nobatkan sebagai pemenang berbagai kategori. Antara yang berjaya merangkul kemenangan di samping mendapat pengitirafan ialah:-


  1. Pengarah : Team Propaganda
  2. Penerbit : UMNO/BN
  3. Pelakon Utama : Tuan Hakim, Makamah, Gereja Katolik, Herald, Tukang baling Bom
  4. Promosi : berita Hairan, Utusan Melayau, Mutro, Sonar, dan semua akhbar
  5. Pelakon tambahan : orang Umno
  6. Pelakon kanak-kanak : Orang Pas
Namun begitu hanya pemenang utama sahaja di berikan hadiah berbentuk wang tunai sebanyak RM500,000.00 manakala yang lainnya hanyalah di beri pujian sahaja oleh Perdana Matri kerana sanggup menjadi pelakon bodoh dan bahalol.

Yang paling menariknya orang Pas yang sejak bermulanya pergambaran filem ini telah bersama-sama dengan pelakon umno sejak awal pagi lagi telah berada di depan pentas kerana menyangka akan memenagi hadiah pelakon kanak-kanak terbaik terpaksa berputih mata apabila juru acara telah mengumumkan bahawa hanya Gereja Katolik, Herald, telah berjaya merangkul kesemuah hadiah yang bernilai RM500,000.00 itu.

Pengumuman kemenangan oleh gerejaKatolik, Herald, ini telah mendapat tepukan gemuruh dari mereka yang hadir. Namun begitu sebenarnya mereka bukan bertepuk kepada gereja Katolik, Herald,tetapi bertepuk kepada orang melayu kerana telah berjaya menjadi pelakon paling bodoh di abad ini.

Di sebelah atas gereja itu kelihatan bebrapa orang awek paderi yang kononnnya tak kawin tersenyum kepada orang melayu yang bodoh di situ.

Dalam satu temu bual dengan seorang wakil Pas , beliau berkata walaupun mereka tidak memenangi apa2 hadiah tetapi mereka puas kerana telah berjaya mengadakan demontrasi bersama UMNo. Ini adalah kerana Pas dan UMNo walaupun berlainan parti tetapi mereka adalah berbangsa melayau.



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

GREENSOCIALIS: NAMA INDIVIDU BAKAR GEREJA TELAH DIKETAHUI

CITE NIE AKU IMPORT DRPD GREENSOCIALIS.BLOGSPOT.COM...aku dah bca..lwk gila...kah3...sbb tu aku post kat sini...





Mamat ini menutup mukanya bukan kerana beliau Encik Kacang yang di katakan membakar gereja. Mamat ini menutup muka kerana menahan asap gereja yang terbakar.



Hampa besa tgk gambaq Mr. Bean x?? kalo x besa mesti hampa nie kaki gmbq blue mcam Lebai Zan Pengerusi Pasti kampung aku. 









Aku tanya hampa bukan pasai apa cumanya dua tiga hari ni heboh sangat pasai berebut nak guna nama Allah. Satu puak nak guna satu puak kata tak boleh guna.





Pakat dok berebut macam anak haram jadah. Depa ni tak sedaq yang umno dok pasang perangkap. Baguih punya boh burung betina dalam sangkaq, lepas tu umno pun tiup la seruling bamboo Sudirman panggil burung jantan mai.



Yang burung jantan ni perangai lebih kurang Lebai Zan Pengerusi Pasti Kampung aku jugak, pantang Nampak betina kira nak terkam saja. Pakat pakat la dok buat demo sana sini marah kat kristian pasai depa kata Allah ni Tuhan orang melayu saja. Tuhan orang Kristian namanya Jesus. Depa la kata.




Tak cukup dengan demo ada pulak yang pi bakaq gereja, kononnya depa ni hero la. Macam puak-puak KMM la dulu. (KMM ni bukannya Kesatuan Melayu Malaya tetapi Kumpulan Mangkok Malaysia). Cerita KMM ni pun lebih kurang macam cerita bakaq gereja la. Nak tau apa persamaannya?




Haa untuk mengetahui apa dia persamaan puak KMM ni dengan isu Bakaq Gereja hari ni hampa kena tengok gambaq Mr Bean episode Cristmas. Ceritanya macam ni. Bila hari krismas makin hampir maka Encik Kacang pun sibuk menulis kad ucapan krismas. Banyak betui kad yang diatulis. Maklumlah ramai peminat. Macam aku jugak la kah kah kah.



Bila dah siap tulis dan masukan ke dalam sampul Encik Kacang pun boh setem dan keluar rumah untuk Pos surat tu. Rupa2nya Encik Kacang ni tulis kad untuk dirinya sendiri dan Cuma keluar depan rumah kemudian pos masuk dalam rumahnya semula. Kah kah Kah… Lebih Kurang perangai Lebai zan Pengerusi Pasti Kampung aku la… Syok Sendiri. Kah kah kah.



Bila dah pos semua kad tu masuk dalam rumah dia lalu dia pun masuk semula dalam rumah dengan selamba. Bila bukak saja pintu rumah terkejut dia tengok kad krismas yang banyak tu kad dalam rumah. Seronok gila Encik Kacang time tu. Di gantungnya kad2 krismas tu di dalam rumah untuk tatapan Orang yang mai raya rumah dia nanti.


Encik Kacang sedang memasukan Kad Ucapan Krismas ke peti suratnya sendiri.







Hampa Nampak dak lagi cerita bom gereja, demo anti kristian dan kaitan dengan KMM. Tak kan yang tu nak kena ajaq hampa lagi pak lebai oiii? Lain la kalau kepala otak hampa tu macam kepala otak Ketua Pemuda Pas Kawasan Batu Kawan. Tapi kalau pasai KMM aku nak bagitau la kat hampa yang dok taksub dengan bekas tahanan ISA ni. KMM ni sebenaqnya hasil rekaan Amerika yang di berikan kepada Malaysia.




Yang puak Gereja ni pun kebangangan depa tahap cibai jugak. Depa ni dok rasa depa hebat la boleh menang isu ni. Pada hal makamah saja-saja nak bagi depa menang. Oleh sebab puak2 gereja ni banggang dan bahalol maka depa pun sanggup jadi barua umno untuk menjayakan lakonan yang di arahkan umno ni.




Sejak bila pulak puak2 kristian ni taat pada agama depa. Yang aku tau puak2 kristian ni kalau nak belakon gambaq blue pun pakai salip. (Tak percaya hampa Tanya lebai zan sebab dia ni banyak koleksi gambaq blue kat rumah dia kah kah kah). Puak ristian ni nak mencuri pun pakai salip, nak masuk jamban pun pakai salip. Bila masa la pulak puak2 kristian ni jadi alim pulak. Semuanya temberang saja depa ni.



Ini bukan Orang Islam sedang lena dengaq khutbah Jumaat tetapi orang kristian sedanq lena dalam gereja.

Hang nak temberang ka hang nak apa ka hang punyai pasai la. Orang Melayau pun perangai lebih kurang macam hampa jugak.Contohnya Lebai Zan Pengerusi Pasti Kampung aku. Serban atas kepada, janggut nala punya panjang tapi dok sorang2 sms lucah kat bini dan tunang orang. Masalahnya yang hampa turut mejayakan lakonan yang di terbitkan Umno tu pasai apa? Tak ka haram jadah nama nya puak2 kristian ni. ( Ehh Jordan lu kristian ka?? Hari tu lu cakap lu punya nama Johan… kah kah kah Jangan marah aaa Jordan nanti gua taruh lu dalam longkang)

Akhirnya bagi pak pak lebai tak payah la dok emosi sangat dengan isu ni. Ini hanyalah lakonan UMNo. Hampa tak percaya jugak! Hampa try tengok gambaq melayau ni. Tengok lambang apa kat baju dia? Betui tak aku kata semuanya belakon saja.

Pelakon tambahan ini sedang mengankat sepanduk menentang Kristian tetapi di dadanya pula di pamer gambar lambang kristian... nie bang..lain kali nak belakon kena pakai kepala otak. Jangan Jadi PENGERUSI PASTI KAMPUNG AKU. Kat Luaq pakai jubah kat dalam sms Lucah.
Bagi puak2 kristian pulak hampa tok sah percaya la gereja hampa yang dah nak tutup tu orang Islam yang bakaq. Hampa tau ka sapa yang bakaq gereja hampa tu? Kalau hampa nak tau orang yang bakaq gereja hampa tu nama dia MR BEAN.


Source: www.greensocialis.blogspot.com



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Thursday, January 7, 2010

Seize The Day And The Death Of A7X Drumer


Bru2 ni band yg terkenal di Amerika, Avenged Sevenfold ataupun lebih dikenali sbg A7X tlh kehilangan salah seorang drpd ahli kmpulan mereka iaitu James Sullivan...beliau tersenarai sbg top 5 best drumer in da world...pemergiannya mgkn membawa kesedihan kpd para peminat band ini yg ckp terkenal dgn lagu Seize The Day dan Dear God...


Dgn ini aku postkan cket lgu Seize The Day ni utk tatapan umum..Lagu ni aku minat msa dia main gitar solo atas coffin tu...best giler...korang anggaplah org yg ada dlm coffin itu James dan aku yg main gitar atas coffin tu...(impian aku dlm msa 5 thn) kah3...



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Wednesday, January 6, 2010

GARENA UNIVERSAL MAPHACK 6.1

Bru2 ni garenahack tlh mengeluarkan garena maphack yg terlatest iaitu Garena Universal Maphack 6.1
Aku dah try dah bnda nie dan ia mmg berhasil...Ini juga boleh digunakan untuk version 1.24e, dan tidak akan dikesan oleh Garena.
Antara ciri-cirinya:

1)view invisible unit
2)remove fog map
3)bypass -ah in dota

Ni antara 4 drpd byk ciri2 lain...ni screenshot dia..

Cra2 nak guna:
-Download application nie kat sini.
-Extract file tersebut dan double click 'Garena Universal MH.exe'
-Setkan tmpt warcraft yg anda install kat atas skali
-Camera distance tu biar kosong ja...l tinggi value tu lg dkt dia zoom msa main
-Pastu click 'Start Garena Universal Maphack'
-Start game tu guna Garena..
-dah boleh main...

Garena Master also has release the latest Garena Universal Maphack 6.2. CLICK HERE to download.
Senang skali...keep in touch with aku for more information tentang DotA...Long live DotA



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Raikkonen confirms WRC drive for 2010



Kimi Raikkonen has ruled himself out of a Formula One drive for next season following confirmation that he will compete for Citroen’s Red Bull-backed junior team in the 2010 World Rally Championship (WRC).
Raikkonen, whose Ferrari seat has been taken by Fernando Alonso for next year, has signed a one-year contract with Citroen and has not ruled out a Formula One return in the future - though only if it’s with a team with title-winning potential.



He made his WRC debut earlier this year on home soil in Rally Finland, and will now experience a full campaign co-driven by compatriot Kaj Lindstrom, who previously partnered multiple WRC champion Tommi Makinen.
“I always wanted to compete in rally, especially in the World Rally Championship at some point in my career," said Raikkonen. "Thanks to Red Bull, I have the opportunity to drive the best car of the series with the Citroen C4.

“This is a new but very exciting challenge. For the moment we have a one-year contract and we will see how it goes for the future. I am really looking forward to testing the car and taking the start of the first rally.”
Raikkonen will contest 12 of next year's 13 WRC rounds, missing only the New Zealand event, which the team are not taking part in.

Source: http://www.formula1.com/



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

EDIT WINDOWS REGISTRY UTK MEMUDAHKAN KERJA ANDA

Macam2 korang boleh buat kalu taw cra nak edit windows registry...dlm post aku kali ni,aku nak kongsi cket ilmu2 nak edit windows registry nie...

First skali korang kena taw cra nak bukak registry editor...
Bg windows vista korang taipkan regedt32.exe dlm kotak run pastu tkn enter...kalu xdak kotak run tu korang try ar search tgk...

Bg windows xp taipkan regedt pastu enter...
Pastu terteralah application nie...


Dgn registry editor mcm2 korang leh buat termasuklah nak customize windows punya dekstop..

 Okay...first skali aku nak share cra2 nak buang column 'send to' apabila kita right-click sesuatu file..

1)bukak registry editor sprti ditunjukkan di atas
2)click pd btg + pd my computer dan yg ke seterusnya
3)My Computer > HKEY_CLASSES_ROOT > Cri folder nma AllFilesystemObjects
4)AllFilesystemObjects > shellex > ContextMenuHandlers > pastu select Send To
5)tgk kat kotak sblh kanan double click on '(Default)'
6)tambah minus sign (-) pd kat depan value tu...contoh -{7BA4C740-9E81-11CF-99D3-00AA004AE837}
7)pastu close registry editor  tu dan refresh desktop...skrang korang blh lihat column send to dah lesap!!! nak bg ada balik just buang minus sign pd value tu aje....


Second aku nak ajar cra nak tambah Move To kat right click...


Utk File:
1] Start > Run > regedit> hit Enter
2] Registry > My Computer > HKEY_CLASSES_ROOT > select * (1st subkey)
3] * > shellex > select 'ContextMenuHandlers' & right click > then New > Key
4] then replace 'New Key #1' key name to 'Move To...' or nama yg anda kehendaki..
5] on right side pane, select '(Default)' name n Double click on it, then brings Edit string field
6] enter value data as {C2FBB631-2971-11d1-A18c-00c04FD75D13} in it n hit Enter.



Utk Folder:
1] Start > Run > regedit> hit Enter
2] Registry > My Computer > HKEY_CLASSES_ROOT > Folder
3] Folder > shellex > select 'ContextMenuHandlers' & right click > then New > Key
4] then replace 'New Key #1' key name to 'Move To...' or as u wish you can write
5] on right side pane, select '(Default)' name n Double click on it,
6] enter value data as {C2FBB631-2971-11d1-A18c-00c04FD75D13} in it n hit Enter.

Kalo nak buang column nie juz delete je key yg korang create tu...


Third aku nak share cra nak edit registry dgan hya ubah value 0 kpd 1 dan 1 kpd 0 shja...binary la katakan...wakaka... first bukak registry editor..pastu p kat cni

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
korang akan nmpk benda nie...(mengikut jenis windows yg diguna)


NoTrayItemsDisplay : Hides the Task Bar notification area
NoToolbarsOnTaskbar : Do not display any custom toolbars in the taskbar
QuickLaunchEnabled : Enable QuickLaunch bar display in the TaskBar
NoSimpleStartMenu : Disabling it will force the Classic Start Menu
NoStartMenuPinnedList : Remove Pinned Programs list from the Start Menu
NoStartMenuMorePrograms : Remove “All Programs” list from the Start menu
NoStartMenuMyGanes : Remove Games from Start Menu
NoStartMenuMyMusic : Remove Music from Start Menu
NoStartMenuNetworkPlaces : Remove Network from Start Menu
NoTaskGrouping : Prevent grouping of Task Bar items
HideClock : Hides from the Task Bar notification area
NoSMBalloonTip : Remove Balloon Tips on Start Menu items
NoAutoTrayNotify : Turn off Task Bar area cleanup notification
LockTaskbar : Lock the Taskbar and prevents the User from moving or resizing it
NoSearchCommInStartMenu : If enabled Start Menu search will not search for Communications.
NoSearchProgramsInStartMenu : If enabled Start Menu search will not search for Programs.
NoSearchInternetInStartMenu : If enabled Start Menu search will not search for Internet History
NoSearchFilesInStartMenu : If enabled Start Menu search will not search for Files

Ubah la apa korang nak ubah...first backup registry dlu..tkt2 kalo tersalah ubah lingkup la OS hampa...


Keempat...kalo ada trobleshoot msa startup...kalo windows nak startup ngan shut down lmbt mesti ad problem...nak taw just p ke key ni HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
create satu DWORD value nma verbosestatus dan set value ke 1...kalu dah ada verbosestatus tu just edit je value dia ke 1...
restart pc dan windows akn bg taw apa masalah dia...


Kelima bg laju internet speed...aku dah try ah...mmg berkesan pon...windows vista menumpukan lebih priority kpd soundcard so anda akn dpt hasil audio yg berkualiti...This can cause slower network copy speeds, however

To tweak this, pergi ke...'HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile'.
cuba setting 'NetworkThrottlingIndex' kpd lebih drpd 10 – 50 or 60 (gna decimal bhn hexadecimal)lebih berkesan – then reboot and test your network speeds again...camna...
cma ada stu kekurangan...jika korang tgk video kat youtube suara dia lmbt cket drpd video yg ditunjukkan atau sebaliknya...korang boleh undo blk bnda ni dgn set kpd default value iaitu 10


Sekian...wassalam...











Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Friday, January 1, 2010

PENCURI BAJA DIBELASAH KAT KAMPUNG AKU

Pagi td semasa aku sdg melayan syahdu kira2 pukul 7pg,kedengaran mak aku membuat bising mengatakan bhwa ada org kena pukul berhampiran dengan rmh aku...

Aku pun dgn gelabah mencari kamera cap ayam aku dan menunggang motor honda kapcai aku menuju ke destinasi yg diuar-uarkan iaitu behampiran dgn bukit...

Berikut adalah insiden2 yg sempat dirakam:


Sori cket gambaq x brpa clear..bkn apa aku convert gambaq nie bg kecik cket..cpt cket nak upload...sebenarnya kepala dia berdarah setelah ditetak dgn batang besi...innalillah...smsa dipukul beliau pun menjerit ya Allah,ya Allah...haa...kna pkl bru nak igt Allah..



akuu pun xtaw sgt pasal cerita nie sbb tgh mamun lagi,,,tp yg aku taw dia ngan member dia curi baja milik sorang penduduk kampung...mungkin banyak guni la kot..pemilik bja itu menyedarinya dan meligan lepa nie ngan penduduk kampung laen..hasilnya sebatang besi hinggap di atas kepala mamt nie...tp syg member dia terlepas...air dicurahkan ke kepalanya spya dpt merasai nikmat mandi pagi...kah3


Ha ni la pakcik tu...yg berbadan separuh tu...kah3...dia ligan sampai capit kaki dia...dkt 2km ligan...drpd bendang sampai la ke sini...kelihatan org kampung sibuk membuat kalut(termasuk aku) di situ...


Kelihatan sebuah kereta polis dtg utk mensetelkan benda nie...



kelihatan pak cik polis sdg menggari dan membawanya msk ke dalam kereta proton waja mereka...tercapit-capit mamat nie jln...apa la dia dok pikiaq dlm kpla otak dia skang nie???

 
mamat tu tlh dibawa ke dlm kereta utk menuju ke destinasi yg sepatutnya iaitu balai polis...kah3..
sebelum pergi sorang pak cik tlh menasihatinya spya membawa lori yg lebih besar jka mahu buat reja nie lagi...


Kelihatan ex-skolah aku SMK PP tersergam indah di sebalik tembok 'Jerman' itu...aku brsa bertuah sempena thn bru ini krna dpt turut serta dlm aktiviti ini utk dimuatkan dlm blog aku ini..xpalah ini mungkin azam thn bru dia...akhir kata...wassalam



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates