Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Wednesday, September 22, 2010

Curtin Open Day

Lama tak menconteng kat sini. Maklumlah, banyak tender2 nak kena setel. Kah3..Nie nak story la kat hampa2 yg bca post nieh tentang Curtin Open Day 2010..Wah, cam grand je..Last week, kampus aku ade wat open day aka hari kantin la kalo kat skolah dulu. Time tu, Curtin Islamic Society (CIS) ade la wak jual2 cket. So, aku sebagai ahli CIS nie dengan rasa penuh tanggungjawab nak la huloq cket tenaga aku tolong lepa nieh.

So, lepa semua cadang nak wat DAPEDI untuk menu ari tu. Ha? Wat da hell is dat? Nak taw search la kat fesbuk hampa. Wahh! Nie kat sinie ja ada. Resepi turun-temurun dari Kelantan. Toke dapedi cawangan Miri nie la jugak presiden kepada CIS tu. Tu yang nak ambik resepi dia tu meniaga. Kah3. Wah, promote la pulak an. Miqdad, 10% na..Haha! 




Haa..2 3 dapur gas guna..baek punya. Dari midday sampai midnight punya masak

"Ha..celup bukan sekali..dua kali beb..celup bakar, celup bakar" bak kata Miqdad

hah! amcm? nih baru 1st bakar..
tunggu for 2nd round bakar...

Ha..nie la dia dapedi dadepu..err..maaf gmbr nie dah diambil berbulan2 yang lalu..aku xsempat ambil time haritu so aku copy kat fesbuk dia ja..Kah3

Sebenaqnya aku kena tolong jual masa belah petang. Sebab time pagi aku ada projek ngan dak2 klas aku. Face painting. Aih, cam xcaya ja an aku lukis. Kalo x xdala budak cina tu nangis aku lukis denesour kat muka dia xlawa..kah3! Padan muka, sapa suruh mai lukis kat aku. :p ..So, habis projek tu, aku pi la booth CIS nie nak jadi peniaga lak. Mai2 dah clean n clear dah semua. Amboi, laku sungguh haih. Aku pown xdan nak rasa hasil titik peluh aku. Huaaa!!! I want dapedi, I want dapedi!! Dah, setel chapter nie, sampai hati hampa xsimpan kat aku no..xpa2, aku ingat..wakaka
wahh, amacam? ada brani ka maw celen?


Kite festival, memang bez..macam2 wau hampa boleh tengok..tapi awat wau bulan,bintang,jalabudi,kemetek ngan lang xda ha? hak2

nie wau apa ha? aku rasa cam wau berudu ja..kah3

Haa..time nie ada la jugak pe benda ntah..Mr and Mrs Curtin..aku pown xtaw la apa bezanya ngan Curtin Idol. Teruk tul. Pakai ntah apa2..tapi aku layan gak.. kah3!! Hai, lemah iman gi aku nieh..Hmm..yg xtahan yang pompuan Melayu pown ada gak yg tehegeh-hegeh nak join. Mula la pakai yang bukan2. Adoi, mana la maruah dorang ha? Biaq mat arab, mat negro, mat saleh dahla join, yg hampa dok cbuk2 pehal?
tudia, semua pakat nganga tengok awek seksi..

hai, badminton hall jadi funfair la pulak..seb bek ada orng jaga..kalo x aku dah join skali dah prasan..kah3!

Lingesh n Manpreet..oh, whada sweet~

Ok,disini saja yang dapat aku coretkan. Jumpa lagi Open Day tahun depan na. Hmm..tensyen tul la xleh nak upload video kite festival tu..bez gler..siap leh nari2 gi..huahaha! Dah, choww!! jap2, sebelum tu layan lu video nieh..akibat manghisap gas helium..nie semua reja senior2 aku..rugi xjoin..kah3

video



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates