Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Thursday, February 4, 2010

HACK YAHOO MESSENGER!!

Ok...dah lama rasanya aku xpost kat blog aku menggunakan idea dari kepala hotak aku sendiri...so hari nie aku nak luahkan sikit ilmu hack tahap amatur yang ada dalam kepala hotak aku nieh..alaa..hack bodo ja..boleh la kalo nak try..bkn hack akaun bank sampai berjuta-juta ringgit tuh.. idea ni mai masa aku tgk cerita yang aku lupa tajuk dia..dia cerita pasai seorang hacker kat US yang hack government punya data.. gila babi ah..kalo la aku leh jadi camtu..kah3..tapi aku taw cerita tu pemuhong saja..mana ada boleh hack sampai tahap cipan camtu..

k..kita mulakan lesson kita pada hari nie dgn ummul kitab Al-Fatihah..

 1)BUANG ADVERTISEMENT KAT YM
ok first lesson hari nie aku nak share cara nak hack windows registry untuk membuang adsvertisement kat yahoo messenger..kadang2 aku rasa menyampah jugak ngan benda nie..so susah2 sgt buang je la..cam nie cara dia..korang bukak RUN..kalo xdak try search tgk... ok dah keluaq pastu korang taip regedit(windows xp) atau regedt32.exe(windows vista & 7).. pastu tekan enter.. ok akan keluaq box camni..pastu pi kat sini dengan mengklik butang + kat sebelah..

HKEY_CURRENT_USER=>Software=>Yahoo=>pager=>Locale.. pastu korang akan nampak key Enable Messenger Ad.. kat kotak belah kanan..double klik kat situ dan tukaq value dia kepada 0..ok dah setel..kalo ada apa2 komen maka komenlah k..kah3..

2) BUKAK YM  DAN SIGN IN DALAM AKAUN YANG BERLAINAN
kk..yang nie pulak kalo hampa xdak reja dan nak sign in kat YM dalam akaun yang berlainan tanpa perlu sign out..contohnya kalo hampa da dua akaun yahoo..jadi hampa boleh bukak serentak guna YM... nie screenshot dia yang aku buat...


hehe..kalo teringin nak buat just bukak RUN macam tadi..pastu taip regedit atau regedt32.exe..pastu pi kat key nieh... HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
klik kat test tu..pastu right klik kat kotak sebelah kanan  dan klik new DWORD value..selalunya amik 32-bit la..pastu rename value dia kepada Plural..double klik value tu dan letak value dia kepada 1..kalo 1 xjadi tukaq kpd 2(decimal bukan hexadecimal)..dah setel..

korang skang boleh sign in YM dlm akaun Yahoo! yang berbeza..just bukak ja YM yang laen..k sebenarnya da gi hack yang len..contohnya bila org klik status kita, YM dia automatic tertutup..xcaya hampa try klik kat status aku bila aku on9..kah3..sekian tq..



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

1 kritikan..!!:

Blogger said...

Want To Increase Your ClickBank Traffic And Commissions?

Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products with banners, simply visit Bannerizer, and get the banner codes for your picked ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the ClickBank products.

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates