Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Friday, June 18, 2010

Hack Hotmail, Gmail, Yahoo & Password Akaun

 Noob hacker nie tunggu masa je nak hack akaun korang!

Sebelum ni, aku asyik cerita tentang diri aku jer. Korang semua pown mesti dah naik muak dengan cerita2 rekaan aku yang tak masuk otak! So,sku maw ubah taste skali-kala. Sekadar nak kongsi pengetahuan. Sharing is caring kan? Dengan tajuk post nie, aku tahu mesti ramai yang search Google akan masuk blog haprak nieh. So, nie aku nak story sikit kat korang semua pasal pembohongan kaki2 hacker amatur nie.


Setiap masa apabila korang mencari di internet mengenai maklumat tentang cara nak hack akaun Hotmail, Gmail, Yahoo Mail Password, akan ada banyak halaman spam tertera di halaman pertama enjin carian. Hal ini sangat penting bagi mengelakkan sesiapa saja yang membaca tentang cara nak hack nie agar tidak mendedahkan maklumat anda untuk hacker kat luar sana!



Nie contoh, A ingin hack akaun B, tapi dia tak tahu bagaimana melakukannya. Jadi dia mencari melalui internet dan menemui beberapa maklumat mengenai cara hack akaun email. Video itu mengatakan bahawa selepas korang mendedahkan id email anda, password dan maklumat peribadi ke alamat email tertentu, sebagai gantinya, mereka akan menghantar login id ke email yang anda ingin hack. Namun, itu sebenarnya trik yang digunakan untuk membuat korang mendedahkan kata laluan anda sendiri. Banyak pengguna pikir itu benar2 real & last2, akaun mereka sendiri yang kena hack.


Jadi,aku nak nasihat sikit kat korang semua yang dah nak tercuba benda nie agar tak tertipu dengan benda2 mengarut tuh. Korang fikir lah ikut logik sikit. Takkan la syarikat yang global macam Yahoo! tu senang2 je nak bagi orang lain hack akaun pengguna mereka dengan simple hack jer. Tapi tak apa lah. Aku pown dulu macam tu jugak. Teringin nak hack akaun orang lain. Tapi,setelah aku tahu pasal benda nieh aku dah tak buat dah kerja2 haram tu. SO,kepada hacker2 sekalian alam, bawak2 lah bertobat.Help la sikit to make this internet a more peaceful environment!



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

1 kritikan..!!:

Amin Hamid said...

Aku nak dapatkan balik akaun aku yg kene hack.. tu yg aku cari info camne nak hack akaun aku tu..

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates