Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Monday, August 2, 2010

PAPAI PENANG...

Semalam, betolak dari Penang Airport kul 1050 n sampai KLIA kul 1150. Awal gak la sampai sebab next flight ke Miri pukul 3 petang. Dan la nak makan2 dulu kat situ. Mahai tahap cipan. Cilako toi. Aku tengok sorang pak cik India beli ayaq botol mineral yang kecik punya 4 botol.. RM13!! Sohai!!

Maw xmaw kena makan gak la..Haha. Naseb aku pi ngan parent aku. Kalo mai sorang mampoih aku nak cari duet mana. 3 nasik ayam + 2 ayaq coke = RM 36. Haha. Naseb hang la. Sapa suruh hang makan kat sini.

Nek flight semalam pening nak mampos. Nak termuntah pown ada gak. Tapi aku wat cool ja. Aku dok seat tengah. Diapit 2 orang amoi. Haha. Tapi flight ke KL xbest. Flight dari KL ke Miri best. 2jam lebih. Boleh titoq2 dulu lam tu. Kali nie lak dok tepi tingkap. Rancak ar. Haha

Dah dekat nak sampai baru aku bangun nak tengok kat luaq. Bapak lawa gila dowh. Macam lautan kapas ja. Kalo boleh bukak tingkap, aku terjun dah perasan. Buat macam Goku an nek awan terbang. Tak pown macam cita Doremon. Main, tidoq kat atas awan. Haha. Cam haram.

Awas!!Gambar nie diambil secara haram. Haha

Sampai sana kul 7malam. Lambat sikit sebab flight datang lambat. So, delay sampai kul 4petang. Lewat sejam. Anak &^$# tul. :-p .. Baru kul 7 tapi da gelap cam pukul 8 lebey. Haha. Biasa bro..Atas flight wat ramah ngan sorang abang. Bagus tol. Dia la tolong setel hotel kami suma. Tak la rasa cam rusa masuk kampung sangat. Haha.

Dah nak chow nieh. Japgi kul 1 dah nak pi register.Gudbye to all my pren, Nazreen, Zainal, Atin, Pina, Azam, Mat Pet, Elie, Ima, Fatin, Shah, Diyana, Nabil and da special, Siti. :) I'm gonna miss you bebeh..Babai, c u next year!! Chow, assalamualaikum..



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

3 kritikan..!!:

Fatin Ashifa Roslan said...

gudluck!! eh special siti? mcm kenai je sape siti tuh :p

Petr Ikhwan said...

:)

Anonymous said...

In it something is. I will know, many thanks for an explanation.

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates