Ni haa, mintak perhatian sikit. Sesape yang tak boleh bace post aku neh sebab dilindung oleh iklan nuffnang tuh boleh press CTRL key di ikuti + atau - key untuk zoom in atau zoom out.
Thank You For Visiting My Blog.....................Please do not hesitate to leave your comment or be as follower....................... And please leave your URL/Link, so that I can visit your blog back..................

Thursday, August 19, 2010

Tired La Paloi..!!

Oit, sedar xsedar, dah hampir 3minggu aku merantau kat negeri orang. Ini semua semata-mata untuk menuntut ilmu bagi menjamin masa depan yang lebih cerah pada masa akan datang. Cita tntng my life at Curtin nie start dari first week, orientation day di mana aku hanya mai skali saja. Kah3..Meluat gila aku orientation2 nieh. Buang masa.

Harinie, da masuk minggu kedua aku start belajar. Penat betoi kak long oi. Harinie saja ada 2 lecture n 2 tutorial. Plus semua dalam 5jam jugak la. Tapi aku xkesah sangat. Yang aku kesah pasai group aku klas asyik start kul lapan ja. Sari ja start lambat cket. Tu pown lewat sejam ja. Adoi..Orang tengah best dok tidoq mai xmai bunyi alarm nset la pulak. Ciss!!



So, kat sini aku malas la nak karang panjang2, lemak ar camtu. Apa kata hampa layan pic yang aku penat2 edit, convert dan upload nieh. Kah3..!! Boley la, kenal2 cket u aku nieh. Sebelum nie, asyik aku ja dok tngk pic hampa kat u..Ciss!!

RUMAH AND BILIK AKU



Port aku untuk berFB!!

Dalam dok tensyen2 stadi tu, skali-skala keluaq la pi tengok alam semesta kat luaq pulak. Takkan nak terperap kat bilik layan FB ja..Kah3

Dari kiri, Hanif, Aku, Izzat n Joseph budak mai dari India..

Strategi maw mantap..

SEKITAR CURTIN

 Curtin's Library


Curtin Lab n Tutorial Class..

Nie pemandangan kat lakeside. Lawa tak? Dating mesti best nie..

Tudia..Dating la hampa. Tak pasai2 dua2 kena ngap.. Kah3!!

Nie ada satu lagi pemandangan. Pemandangan nie bahaya sikit. Tambah-tambah lak bulan posa an. Aku xtaw la pahala posa aku tinggai banyak mana asyik tengok benda nie ja hari2..Chekidaut..!!

Dok sinie iman maw kuat, bak kata member India aku, Surin..

Awat kaki banyak sangat tak taw!!

Nie ada la sikit aku upload gambaq aku buat tatapan mak, abah, family, sedara, member2 dan awek aku kalo ada. Kah3.



Juadah berbuka tadi..

Nasi+Ayam+Hati Ayam+Kangkung+Kuah+Pepsi..

Stakat nie saja yang boleh aku coret. Sori la upload gambaq banyak sangat. Buat yang guna berukband yang lembap nak mampos tu lagi2 la sori..Kah3..Nie nak habaq mai kat hampa. Mengikut sumber2 dari senior aku kat sini PALOI tu bermaksud bodoh kalo xsalah aku dalam bahasa Sarawak. Kah3.. Paloi punya olang!! Choww!!



Do Click The Nuffnang ^.^ Thank You

3 kritikan..!!:

noraim said...

dpt tawaran jpa ke? kos ape?

Petr Ikhwan said...

a'ah..maybe ict or engineering for degree nanti..

noraim said...

oh, gud luck ye. :)

Link Exchange


|KeRpLuNk!| Corporation © 2008. Sponsored by: Petr Ikhwan | A7X | Petr Ikhwan. Thanks to blogger templates